conţinuturile paginilor

Tabăra ACTORKIDS 2012

INTRĂ ÎN LUMEA NOASTRĂ !

Lumea actorilor este o lume plină de farmec care pentru cei mai mulți pare doar strălucire succes, celebritate, talent !

Actoria este o profesie minunată în care reușesc să se facă remarcați foarte mulți, dar în care reușesc să crească și să reziste în vârf doar învingătorii.

Actoria nu este numai bucuria de a fi celebru, este o adevărată cale către cunoaștere.

Cunoaștere de sine și cunoașterea lumii și a ființei umane, a istoriei și a costumului, a diverselor epoci istorice și a evenimentelor și personajelor din istorie.

În spatele scenei și ecranului sunt ore de antrenament, concentrare, deprinderi speciale și, mai ales, seriozitate și cunoaștere, relaționare și comunicare.

Teatrul și filmul nu ar putea exista fără actori, dar nici fără cei care fac posibile reproducerea fidelă a unor alte realități:

scenografii care confecționează și gândesc decorurile de pe scenă sau platourile de filmare și costumele,

dramaturgii și scenariștii care imaginează și scriu povești credibile cercetând istoria și documentându-se continuu din realitate,

cascadorii și antrenorii, coregrafii și dansatorii, machieurii, peruchierii și mulți, mulți alții care contribuie la crearea altor lumi în care să se petreacă sau reproducă povești ale unor oameni speciali sau ale unor personaje legendare ale istoriei și civilizației.

Tabăra ACTORKID le deschide copiilor lumea de dincolo de scenă și ecran, ajutându-i să descopere cum lucrează un actor, cum jocul devine realitate, să descopere o cale către cunoaștere, către definirea personalității și desăvârșirea sinelui.

tabăra ACTORKIDS
promoția 2012

%d blogeri au apreciat: