conţinuturile paginilor

TABARA ACTORKIDS 2016

Tabăra de Teatru și Film ACTORKIDS 2016

Tabăra de Teatru și Film ACTORKIDS 2016 s-a desfășurat, prin amabilitatea gazdelor, Agenția de evenimente Cochet Events, in Vila Acuarelle din Cîmpina, aflată pe Valea Doftanei, chiar vis-a-vis de Lacul Doftana.
Copiii, veniți din toată țara, din Cluj, Targu Jiu, Brașov, Câmpina și București(datorită colaborării cu Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, sector 6, București, prin intermediul d-nei Emilia Boteanu-Serviciul Monitorizare și Studii de Caz, DGSASPC sector 6), susținuți de sponsorul ediției 2016,
Nuclearelectrica S.A

Zilnic, copiii au făcut exerciții fizice, de concentrare, dezvoltare a atenției și concentrării, ateliere de creație din materiale reciclabile și cursuri de actorie de teatru și film, improvizație și scenaristică.
Prin prezența alături de noi a fotografului profesionist Tudor Predescu, autor al numeroase afișe și fotografii de spectacol la teatre din București și din țară, am putut realiza împreună cu copiii o ședintă de casting cu ședințe foto dedicate fiecărui copil în parte, casting care le-a explicat copiilor însemnătatea prezenței și a naturaleții în fața camerei foto. 
La finalul săptămânii, am plecat la Breaza, la ferma Horses 4You, unde copiii au luat primele lecții de inițiere în arta echitației, necesară fiecărui actor profesionist. 
Apoi, sub îndrumarea actriței Monica Florescu, copiii au realizat propriile tricouri, pictate chiar de ei, cu culori rezistente, tricouri pe care le vor păstra fiindcă sunt …nu-i așa, creația lor. 
Am plecat și în vizite prin împrejurimi: la barajul de la Paltinu și la muzeul ”Iulia Hașdeu” din Cîmpina, unde copiii au aflat povestea plină de mister a lui Bogdan Petriceicu-Hașdeu și a fiicei lui, Iulia.
În fiecare seară, copiii au vizionat filme, despre care s-a discutat în sesiunile zilnice de discuții tematice.

La o lună de la încheierea evenimentului, fiecare copil va primi acasă, câte un DVD cu fotografii și filmulețul taberei, realizate de regizor Adriana Zaharia,.
Vă așteptăm la următoarele noastre evenimente și cursuri, pe care le puteți găsi pe site-ul nostru sau pe pagina noastră de facebook:

https://www.facebook.com/ascultflowerpower

Începem, acum, pregătirile pentru Gala ”Speranță pentru micii artiști”, o gală de premiere a copiilor cu aptitudini artistice, pe care îi invităm să se înscrie prin intermediul site-ului nostru și a paginii de facebook pentru a participa și prezenta momentele lor artistice în cadrul unui spectacol care se va desfășura înainte de sărbătorile de Crăciun, în luna decembrie.
Dorința și scopul nostru este acela de a putea oferi acestor copii și, ,mai ales, celor din categorii defavorizate nu doar șansa de a-și prezenta momentele în fața publicului, ci și burse pentru studiul unor arte, împreună cu artiști profesioniști care le pot îndruma pașii către o carieră în domeniul artistic sau, pur și simplu, către dezvoltarea creativității, esențiale pentru o viață mai bună.
Puteți găsi mai multe detalii despre acest proiect, pe pagina dedicată, GALA COPIILOR 2016, a site-ului nostru.
Vă mulțumim și vă așteptăm să ne sprijiniți în derularea proiectelor noastre !
Activitățile ONG-urilor nu se pot desfășura fără sprijinul dumneavoastră !

Mai jos, puteți vedea fotografii și, în scurt timp, filmul realizat în cadrul Taberei de Teatru și Film, ACTORKIDS, 2016.

Mulțumim instructorilor noștri: regizor Adriana Zaharia, actrițele Anca Constantin, Monica Florescu, fotograful și profesorul Tudor Predescu și Carmen Solomon-profesionist de televiziune.

Mulțumim sponsorilor noștri: Nuclearelectrica și Asociația Kenosis Târgu Jiu, mulțumim părinților și participanților, mulțumim pentru colaborare DGASPC-sector 6 !

Mulțumim Cochet Events, firmei de catering Bella Italia Câmpina și d-lui Gabriel Nica, cel care s-a ocupat de promovarea on-line a evenimentului, prin campaniile adwords.

Mulțumim partenerilor noștri media, Televiziunea Română(TVR), prin d-na Monica Stoicescu și Revista Kidspot, prin d-na Ioana Ghinea !

Filmulețul taberei va fi disponibil public, începând de săptămâna viitoare !
Deocamdată, au acces la el, în primul rând copiii care au fost în tabără !
Normal, nu ?
Optimized by Optimole