conţinuturile paginilor

Sesiuni gratuite de orientare în carieră, pentru studenți

Peste 150 de studenți și profesori se pregătesc pentru intrarea pe piața muncii, în cea de-a V-a ediție a programului FUTURE – Construiește cu pasiune.

Programul se desfășoară în format online și include sesiuni de training săptămânale cu studenții înscriși în program, sesiuni de orientare în carieră, precum și întâlniri de lucru cu profesorii universitari ce aprofundează noi metode de predare și înțeleg piața muncii. Toate sesiunile de training și activitățile sunt gratuite.

Astfel, studenții sunt ajutați să se pregătească pentru primul loc de muncă într-o manieră practică și mai apropiată de realitatea din câmpul muncii, iar profesorii învață noi metode de predare și înțeleg mai bine mediul de business, conform sursei citate.

Potrivit comunicatului, în sesiunile de training participă cei 3 piloni ai educației:

  • studenții care se pregătesc pentru piața muncii și își dezvoltă competențele necesare;
  • profesorii din mediul universitar care înțeleg cum funcționează piața muncii și învață noi metode de predare pe care le pot implementa direct la orele lor;
  • angajatorii;

„Practica este esențială în orice domeniu din câmpul muncii. Un tânăr care părăsește băncile facultății și are doar cunoștințe teoretice va avea dificultăți în a se încadra. Din acest motiv,  în cadrul programului nostru, toate sesiunile sunt practice. Nu folosim instrumente de tip PowerPoint, ci integrăm doar educație experiențială care îi ajută pe participanți să învețe 100% practic și să își dezvolte acele competențe necesare azi în piața muncii”, a declarat Mădălina Hodorog, fondatorul programului FUTURE.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: