conţinuturile paginilor

Seri fantastice în curtea MNAR

În perioada 24 iulie-1 august au loc o serie de evenimente culturale, în cadrul programului „Seri fantastice”, în Curtea de Onoare a MNAR.

Prima săptămână este dedicată artei și culturii românești. Astfel, vineri, 24 iulie 2020, de la ora 20:00, „Oglinda neagră”, un spectacol-concert de Cristina Juncu după schițele lui I.L. Caragiale. În distribuție îi regăsim pe Cristina Juncu, Crenguța Hariton, Mihaela Subțirica, Vlad Balan, Rareș Andrici.

Pe 25 iulie, de la ora 19:30, este rândul Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” să le ofere celor prezenți o „Seară de operetă românească la Palat”, într-un spectacol ce reunește soliști consacrați ai scenei de operetă din România cu ansamblurile de orchestră, cor și balet, toate sub conducerea muzicală a dirijorului Constantin Grigore.

În cea de-a doua săptămână reflectorul se mută pe cultura universală, începând de joi, 30 iulie, când Teatrul Nottara va juca de la ora 20:00 spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, o comedie cu Alexandru Jitea, Luminița Erga, Diana Roman, Ada Navrot.

Sâmbătă, în prima zi a lunii august, de la ora 19:30, seria „Serilor fantastice”se închide cu spectacolul „Opereta, de la Viena la Budapesta” în care se vor interpreta arii și duete din operete celebre compuse de E.Kalmann, Franz Lehar, J.Strauss II, C.Zeller, P.Abraham, R.Benatzky siR.Stolz.

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: