conţinuturile paginilor

Radio online versus Radio FM

​Radioul FM a pierdut mult din prestigiu sau relevanţă în viaţa oamenilor, parţial din lupta inegală cu TV-ul, dar şi din cauza comercializării excesive şi a dispariţiei oamenilor de radio ca breaslă. A devenit un accesoriu utilitar de maşină, dar rămîne un canal de comunicare fascinant şi puternic.
Radio,TV, print, toate sînt înlocuite treptat de variantele lor online.  Internetul va deveni o platformă tot mai importantă pentru transmiterea posturilor de radio, această tendință se confirmă deja încă din zilele noastre.
Digitalul va înlocui complet radioul clasic – acesta este pariul specialiștilor din industrie, pe termen lung. Sigur, va fi nevoie de mult timp, până când toți cetățenii lumii vor avea acces la internet și la dispozitive smart. Dar radioul analog va dispărea, până la urmă.
Radioul va deveni mai ”vizual” și mai vizibil. Noile tehnologii aduc posturile de radio mai aproape de ascultători și le transformă în adevărate platforme sociale, unde se regăsește atât conținut audio, cât și video, chat cu userii, transmisiuni live din studio.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: