conţinuturile paginilor

Programe de internship în străinătate dedicate adolescenților

Mirunette Education, aduce în premieră în România programe de internship în Londra dedicate adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Peste 45.000 de studenți din peste 100 de țări au experimentat deja programele de internship.

Elevii vor fi preluați de către experți de top din domeniul ales și vor fi ghidați pe parcursul a 5, 10 sau 15 zile într-o experiență unică de explorare a carierei pe care aceștia își doresc să o urmeze. Elevii pot alege între domenii precum Medicină, Inginerie, Drept, Finanțe și Investiții sau Psihologie.

Programul de internship se desfășoară live, în Londra, iar singurele locuri rămase disponibile sunt în perioada 19 august – 2 septembrie.

“Încă de când am început să oferim aceste programe interesul clienților noștri ne-a depășit orice așteptare. Ne este foarte clar acum că aceste programe nu sunt doar căutate de către părinți și adolescenți deopotrivă, dar ele sunt percepute ca fiind o investiție valoroasă în viitorul elevului.

Programele de internship oferă șansa participantului să interacționeze cu lideri din domeniul ales, dar și să experimenteze cu adevărat ce înseamnă cariera pe care o are el sau ea în minte prin vizite în instituțiile relevante.

Copiii noștri visează la un anumit domeniu fără să îl înțeleagă pe deplin și astfel ajung in situații în care nu se regăsesc.

Domeniile cele mai cerute până acum au fost Medicină, Investment Banking, Inginerie și Psihologie. Am avut cereri și pentru domenii precum Antreprenoriat sau Drept”, spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Programele de internship oferite de InvestIN prin intermediul Mirunette Education se vor desfășura în perioada 19 august – 2 septembrie.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, Canada și SUA ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților.

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: