conţinuturile paginilor

Concurs pentru tinerii artiști

Concursul „e fără 10” reprezintă un program de susținere pentru tinerii artiști în devenire. Gândit ca o revoltă la adresa lipsei de promovare a talentului artistic în școli, prin el se dorește dărâmarea mitului care spune că doar dacă ai 10 la școală poți avea succes în viață.

Din lipsa unei educații culturale continue, adolescenții care prezintă interes către artă ajung să fie îndrumați către domenii considerate mai sigure. Acest concurs este șansa adolescenților de a demonstra că arta poate fi un domeniu sigur și că valoarea artistică este apreciată de specialiști. Concursul este organizat de The Life of an Artwork împreună cu Lights & Magic.

“Dacă înveți în regim de homeschooling și nu ții socoteala pe clase, să știi că avem și o limită de vârstă: 14 – 19 ani. Oricine poate aplica, indiferent de profilul liceului sau de modalitatea de învățământ aleasă. Poți aplica cu o singură lucrare – așteptăm lucrări de pictură, sculptură, desen (la categoria desen intră și: grafică, bandă desenată, manga, ilustrație).

Vom selecta 3 lucrări și le vom recompensa cu premiul de 1500 RON fiecare. De asemenea, pregătim câte o expoziție personală pentru tinerii artiști care au realizat cele 3 lucrări selectate. Toate lucrările înscrise vor participa la expoziția de grup dedicată evenimentului. Toate lucrările înscrise aparțin în totalitate artiștilor și nu vor fi în niciun fel oprite de către organizatori. În cazul unei vânzări, tânărul artist va primi în totalitate suma cu care a fost vândută lucrarea, organizatorii nu percep comision”, potrivit organizatorilor.

Mai multe date despre temă, până când poate fi trimis proiectul și cum se aplică pentru acest concurs, aflați de aici de pe site-ul www.tloa.ro.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: