conţinuturile paginilor

Cărturești la Obor: cărți pe încercate și gustate

oamna asta, pe lângă murături și dulcețuri, îți propunem să pui la borcan romane, povestiri, eseuri și alte trufandale literare.

Te așteptăm în Piața Obor, în zona hala nouă, cu o recoltă proaspătă de cărți, pe gustate și pe încercate. De la “Șuncă pe pâine”, de Charles Bukowski, la “Liderii mănâncă ultimii”, de Simon Sinek, ți-am pregătit o selecție specială de literatură, dezvoltare personală și gastronomie. Pentru că o „dietă mentală” echilibrată ar trebui să includă o doză zilnică de lectură.

Între 16 și 20 octombrie bucură-te de surprizele de la mica noastră tarabă și fă-ți proviziile de cărți pentru la iarnă.

Duminică, 20 octombrie, între 10:30 și 12:30, scriitorul Iulian Tănase te așteaptă cu noi în piață la discuții și autografe despre cel mai nou titlu al său, „Dumneziac”.

Și nu uita că din toamna asta te așteptăm într-o librărie nouă, la doi pași de piața Obor, cu idei de lectură pentru toți cititorii din cartier: Cărturești Veranda.

Proiectul Cărturești la Obor este gândit să atragă atenția asupra importanței lecturii în programul nostru zilnic. La Cărturești credem că cititul ne face mai buni: ficțiunea ne învață să fim mai empatici, poezia ne exersează creativitatea, eseurile ne deschid noi perspective asupra lumii.
Dacă ai prieteni care nu sunt cititori, ajută-i să găsească cartea potrivită! Povestește-le despre un titlu care ți-a plăcut la nebunie sau vizitează-ne în Cărturești și cere-ne o recomandare! Ne place să aducem oamenii și cărțile împreună.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: