conţinuturile paginilor

CĂRȚI EDUCATIVE BAZATE PE PEDAGOGIA ARTEI ACTORULUI

O culegere de exerciții extrase din metodele de arta actorului, adaptate pentru pregătirea elevilor pentru cursurile de actorie și dezvoltarea gândirii creative a acestora.
Culegerea este destinată profesorilor din școli și licee, care vor să lucreze cu elevii în domeniul scrierii creative și a teatrului.
Manualul a fost publicat în cadrul proiectului ”Nonformal Creativ”, finanțat de Primăria Sectorului 3 și este disponibil în variantă e-book
Cuprinde date despre producția de studio, realizarea de podcast-uri și noțiuni de bază din producția de teatru radiofonic.
Materialul tipărit a fost realizat în cadrul proiectului ”Ani de liceu-Povești on-air”, finanțat de Primăria Sectorului 3 și este însoțit de CD-ul cu piesa de teatru radiofonic ”One way road”, realizată de elevii care au participat la proiect, sub îndrumarea actorilor și regizorilor din echipa proiectului. 
Este disponibil în variantă e-book
Cuprinde informații despre teatru și metode destinate scrierii de piese de teatru, pe înțelesul copiilor cu vârste între 12-18 ani.

Manualul a fost realizat în cadrul proiecului ”Nonformal Creativ”, finațat de Primăria Sectorului 3 și a fost publicat în tiraj limitat, în anul 2017.

Manualul este disponibil în variantă e-book.
Optimized by Optimole